İş Ortaklarımız
İş Ortaklarımız

APICIUS / İTALYA

APICIUS, Yalnızca bariz turistik yönleriyle değil, eko-sürdürülebilir yöntemlere olan inancıyla, şehir koruma ve çağdaş uygulamanın hassas bir denge içinde birbirini tamamladığı, uygulanabilir bir şehir olarak Floransa şehri üzerinde üretken ve hayati bir etki yaratmaya derinden bağlı olmasıyla öne çıkıyor.

https://apicius.it/

CÀSÀ / AZERBAYCAN 

Azerbaycan Mutfak Sanatları Merkezi (CÀSÀ), mutfak eğitimi için uluslararası standartlar ve profesyonel nitelikler sunan yüksek kaliteli programlar sunan akredite bir yükseköğretim kurumudur.

https://casa.az/en/about/overview-about-casa

AHA

1986’dan beri Amerikan Ağırlama Akademisi (AHA), dünya çapında binlerce öğrenci ve genç yetişkin için Marriott, Ritz Carlton, Hyatt, Sheraton ve Hilton dahil olmak üzere ABD’deki önde gelen tatil köylerinde ve otellerde konaklama eğitimi vermektedir. AHA, en iyi endüstri liderleriyle olan bu yakın çalışma ilişkisi sayesinde, herhangi bir kariyerde başarı için hayati önem taşıyan liderlik ve çok kültürlü becerilerin en iyi nasıl öğretileceğine dair bir takdir ve net bir anlayış geliştirmiştir.

https://ahabaristaacademy.com/

AHA / NEPAL

AHA, uluslararası iyi niyet, karşılıklı anlayış ve dostluğu teşvik ederken, günümüzün birbirine bağlı dünyasında başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanmak için dünyanın dört bir yanından gelecek nesil mevcut ve gelişmekte olan genç liderleri bir araya getiriyor.